Uudet elämykset ja oppimisen ilo vuonna 2024!

Uudet elämykset ja oppimisen ilo vuonna 2024!

Jokihelmen opiston alueella on ollut jo 60 vuotta kansalaisopistojen toimintaa. Vuosi 2024 tuo mukanaan paljon kursseja ja tapahtumia alueemme asukkaiden iloksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi juhlavuoden kunniaksi.

Jokihelmen opiston henkilökunta on suunnitellut monipuolisen kurssitarjonnan kuuden kunnan alueelle. Kevään kurssitarjonta julkaistaan marraskuun 20. päivä 2023. Samalla avautuu ilmoittautuminen kevään 2024 kursseille. Tervetuloa uudet kurssilaiset ja meillä jo opiskelleet!

Jos olet ollut Jokihelmen opiston kursseilla syksyllä, muistathan ilmoittautua myös kevään kursseille ja varmistaa paikkasi!

Ennakkoilmoittautuminen ajoissa on tärkeää oman opiskelupaikan saamiseksi, mutta myös siksi, että opettaja ja muut kurssille ilmoittautuneet saavat varmistuksen kurssin alkamisesta ajoissa esim. materiaalihankintojen ja aikataulusuunnittelun vuoksi. Sama opettaja voi opettaa monessa kunnassa ja useammassa kansalaisopistossa.

Kevään opinto-ohjelmaa on laadittu visiomme iloa, hyvinvointia, sivistystä ja elämyksiä kaikenikäisille sekä arvojemme ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen, itse tekemisen ja uuden oppimisen ilo, elämysten kokeminen ja elämänikäinen oppiminen sekä vastuullisuus mukaisesti. Kurssimme lisäävät yksilöiden elämänlaatua ja -sisältöä, olen siitä varma!

Jokihelmen opistossa työskentelee moniammatillinen osaajien ja ammattilaisten joukko. Strategiassamme korostuvat ihmiskeskeisyys, merkityksellisyys ja kansalaisopiston aktiivinen rooli sivistys- ja hyvinvointikunnassa. Olemme merkittävä kunnan hyvinvointipalvelujen tuottaja tarjoamalla monipuolisia ja laadukkaita harrastus- ja oppimismahdollisuuksia kulttuurin, liikunnan ja taiteen eri aloilla. Jokihelmen opisto tuottaa kunnissa erilaisia kulttuuritapahtumia ja elämyksiä. Kurssilaisten itse tekemisen ja esiintymisen lisäksi yleisönä oleminen on merkityksellistä.

Opinto-ohjelmassa on liki 400 kurssia kuuden kunnan alueella. Uusia kursseja on työnalla ja opinto-ohjelma päivittyy läpi lukukauden. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa. Kurssitarjontaan voi tutustua ja ilmoittautua www.jokihelmenopisto.fi ja  www.uusi.opistopalvelut.fi/jokihelmi . Kursseille osallistuminen ei ole kotipaikkasidonnaista eli kannattaa tutustua ja osallistua koko Jokihelmen opiston kuntien ja verkkokurssien tarjontaan. Toimimme kursseilla terveysturvallisesti huomioiden ajankohtaiset ohjeet mm. infektioiden ennaltaehkäisemisessä.

Nähdään Jokihelmen opiston kursseilla, tapahtumissa, näyttelyissä, konserteissa sekä tanssi- ja teatteriesityksissä!

Mukavaa loppuvuotta, hyvää tulevaa vuotta 2024 ja oppimiseniloa!

toivottaa Anu Hultqvist, Jokihelmen opiston rehtori

Muut
artikkelit