Torstaina 13.11.2025 klo 18-19.30, kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen
FT Ritva Kyllin luento suomalaisesta ruokahistoriasta. Luennot yhteistyössä Oulaisten Kotiseutuyhdistys ja Kulttuuriperintö eilen, tänään ja huomenna – hanke.
Luennoitsija FT Ritva Kylli, jonka teos Suomen ruokahistoria suolalihasta sushiin sai Kanava-tietokirjapalkinnon ja oli sekä tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana että Vuoden historiateos ehdokkaana 2021. Oletko koskaan ajatellut, miksi syömme tietyllä tavalla? Ruokahistorian tuntemisen avulla on mahdollista päästä selville siitä, miksi lautaseltamme löytyy tietynlaisia asioita ja kuinka pitkään olemme syöneet vaikkapa perunaa, jäätelöä tai hampurilaisia.
Vapaa pääsy! Ei ennakkoilmoittautumista.
Tilaisuus myös striimataan ja tallenne katsottavissa kaksi viikkoa sivustolla https://www.livekuvaukset.fi/
