Voit ilmoittautua opintoryhmiin Internetin kautta (järjestelmään pääset tästä klikkaamalla)  puhelimitse p .044 7591 999 tai joissakin tapauksessa kurssin alkaessa ensimmäisen kokoontumiskerran yhteydessä.

Internetilmoittautuminen  1.11.2020 klo 9.00 alkaen
Puhelinilmoittautuminen  2.11.2020 klo 10.00 alkaen

ET VOI ilmoittautua tekstiviestillä tai vastaajapalvelun viestillä.

Ilmoittautuminen on AINA SITOVA ja velvoittaa kurssimaksun suorittamiseen.

Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta (siirryt kurssihallintojärjestelmäämme):

Ilmoittautuessasi tarvitset kurssinumeron, jonka löydät kurssin nimen edestä. Lisäksi Sinun täytyy ilmoittaa nimesi, henkilötunnuksesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. On tärkeää, että annatilmoittautuessasi kaikki pyydetyt tiedot. Henkilötunnus on pakollinen tieto laskutusta varten.

Noudata jokaisen kurssin kohdalla annettuja ilmoittautumisohjeita.

Otamme opiskelijat ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuessasi saat heti tietää, saatko kurssipaikan vai jäätkö varapaikalle. Vapautuvista opiskelupaikoista ilmoitamme puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Seuraa ilmoitteluamme.

Internet-ilmoittautuminen, kun olet jo asiakas

Pääset ilmoittautumaan ylläolevasta “ilmoittaudu kursseille tästä” -painikkeesta. Kirjaudu järjestelmään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Kirjautumislomake sijaitsee myös Opiston etusivulla, oikeassa alareunassa. Vaihtoehtoisesti voit myös painaa etusivulla olevaa Opinto-ohjelma -painiketta

Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on se, minkä olet itsellesi määritellyt. Tilaa uusi salasana itsellesi sähköpostiin, mikäli olet unohtanut sen. Voit tilata salasanan Opinto-ohjelma -painiketta painamalla ja avautuvalta näytöltä valitsemalla Tilaa uusi salasana -painike. Ota yhteyttä toimistoon 044 7591 999, mikäli olet unohtanut käyttäjätunnuksesi.

Internet-ilmoittautuminen, kun olet jo asiakas

Kirjauduttuasi järjestelmään, Omat tiedot -välilehdellä voit muuttaa henkilötietojasi, jos nimi- tai yhteystietosi on muuttunut. Asioinnin helpottamiseksi on tärkeää, että sinua koskevat tiedot ovat oikein opiston tietojärjestelmässä.

Tämän jälkeen pääset selaamaan kursseja ja ilmoittautumaan.

HUOM! Sähköpostiosoitteesi muuttuessa myös käyttäjätunnuksesi muuttuu.

Internet-ilmoittautuminen, kun olet uusi asiakas

Pääset rekisteröitymään järjestelmään siirtymällä ensin kurssihallintojärjestelmäämme tästä tai ylläolevasta painikkeesta. Valitse avautuvalta näytöltä Rekisteröidy -painike.

Täytä tähdellä merkityt pakolliset tiedot ja tallenna. Sinulle lähetetään tunnuksen aktivoimislinkki antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toimi sen jälkeen järjestelmän ohjeiden mukaisesti.

Perheenjäsenen ilmoittaminen kurssille

Perheenjäsenen ilmoittaminen onnistuu kirjauduttuasi opinto-ohjelmaan. Valitse haluamasi kurssi ja klikkaa sen alla olevaa perheenjäsenen Rekisteröinti -painiketta. Ota yhteyttä toimistoon p. 044 7591 999, mikäli haluat ilmoittaa Internet-ilmoittautumisen kautta kursseille alaikäisiä perheesi jäseniä.

Kurssin alkaminen ja mahdolliset vapautuvat paikat

Emme lähetä erillistä tietoa kurssin alkamisesta. Mahdollisen kurssin peruuntumisen ilmoitamme puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse kaikille ennakkoon ilmoittautuneille.

Vapaita paikkoja voit tiedustella varsinaisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen p. 044 7591 246, Haapavesi, Kärsämäki, Pyhäntä ja Siikalatva tai p. 044 7591 503, Oulainen ja Merijärvi.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain edellyttämä rekisteriseloste.