Haapaveden kaupungin pandemiatyöryhmä 30.11.2020 on linjannut kokouksessaan, että Jokihelmen opiston toiminta-alueella noudatetaan Pohjois-Pohjanmaan alueellisen koordinaatioryhmän suositusta koronaepidemian leviämisen hillitsemiseksi, koska tautitilanne on leviämisvaiheessa ja tartuntaketjut ovat levinneet koko Pohjois-Pohjanmaalle. Suositukset ovat astuneet voimaan välittömästi ja ovat voimassa 18.12.2020 asti koronan leviämisen estämiseksi. Tämän perusteella Jokihelmen opisto keskeyttää vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen kurssit ja opetuksen maanantaista 30.11.2020 alkaen. Emme järjestä syyslukukauden viimeisille tunneille etäopetusta.

Tartuntatautilain mukaisia toimia ovat
• julkiset tilat suljetaan 18.12.2020 saakka, tämä koskee kaikkia Jokihelmen opiston opetustiloja, myös kankaankudonnan tiloja
• lasten, nuorten ja aikuisten ryhmäharrastustoiminta keskeytetään
• taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön yksilöopetus keskeytetään

Olemme kiitollisia, että olemme voineet tarjota lähiopetusta näin pitkään ja suurin osa opetuksesta on jo päättynyt tai olisi päättynyt kuluvalla viikolla. Sydämellinen kiitos kuluneesta lukukaudesta Teille kurssilaiset ja opettajat!

Kevään 2021 kursseille voi ilmoittautua www.jokihelmenopisto.fi tai puh. 044 7591 999. Toimiston henkilökunta siirtyy etätöihin suositusten mukaisesti ja toimistot ovat kiinni 7.1.2021 saakka.
Toivomme näiden rajoitusten hillitsevän koronan leviämistä ja tautitilanteen helpottamista mahdollisimman pian. Ilmoitamme tammikuussa kevätlukukauden 2021 opetuksen alkamisesta huomioiden sen aikaiset määräykset ja suositukset.

Hyvää adventin ja joulun aikaa!
yst. Anu Hultqvist ja Jokihelmen opiston väki